Systeembeheer MKB

Door systeembeheer kun je ondernemen zonder zorgen

Maak jij binnen jouw MKB-onderneming gebruik van verschillende ICT-oplossingen?

Dan levert dat je waarschijnlijk veel gemak en werkplezier op. Totdat er sprake is van een storing, beveiligingsproblemen of andere vervelende situaties waar jij zelf niet zo snel een oplossing op weet. Systeembeheer voor jouw MKB onderneming is absolute noodzaak in onze ogen.

Heb jij nog geen systeembeheerder in dienst die de ICT systemen beheert? Dan is het tijd om daar eens serieus over na te denken.

Neem direct contact op

Waarom systeembeheer in het MKB?

1

Kosten besparen

Kosten die voortkomen uit problemen aan apparatuur en/of software, wat ook voortkomt uit een gebrek aan onderhoud en/of het niet beheren hiervan.

2

Efficiëntie

Het voorkomen of tijdig oplossen van problemen is enorm belangrijk voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Efficiënt werken, daar houden we van. Blijf slimmer, sneller en stabieler werken.

3

Ondersteuning van het team?

Wij kunnen als uitbreiding of verlenging van je team fungeren. We ondersteunen op de momenten wanneer dit volgens jou nodig is.

Wat kan Peet ICT betekenen voor MKB’ers?

Onze systeembeheerders zijn ICT-specialisten, met ieder verschillende expertises als het gaat om systeembeheer. Zij zorgen ervoor dat apparaten en software perfect blijven functioneren door problemen vroegtijdig te signaleren en aan te pakken. Komt het voor dat er toch een probleem ontstaat?

Dan zorgen we ervoor dat je in korte tijd een systeembeheerder op locatie hebt om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Wanneer Peet ICT het systeembeheer op zich neemt, worden er geregeld updates uitgevoerd. Het voordeel: vaak kan dit op afstand. Je merkt er vaak niets van en dat is precies wat jij wil. Jij en jouw personeel willen zonder problemen je werk kunnen uitvoeren. De software die wij bieden, signaleert problemen en lost het vaak automatisch op. Het belangrijkste is dat jij kan vertrouwen op jouw apparaten en software.

Het ontzorgen van systeembeheer MKB is niet het enige wat Peet ICT te bieden heeft. Er zijn namelijk nog een aantal positieve punten aan het uitbesteden van systeembeheer.

Systeembeheer MKB geeft betekenis

1

Systeembeheer compleet ontzorgen

De oplossingen die bij jou op je locatie of locaties draaien worden op afstand voorzien van updates, door vroegtijdige signalering voorkom je problemen en onnodige kosten.

2

Wij zijn de uitbreiding op je team

Wanneer je eigen systeembeheerder(s) in dienst hebt, fungeren wij als uitbreiding of verlening van je team. Zo geven we de ondersteuning op de momenten dat het nodig is.

3

Met systeembeheer MKB bespaar je kosten

Als je systemen goed worden onderhouden en gemonitord, werk je veiliger, heb je minder ”downtime” en bespaar je onnodige kosten. Slim systeembeheer zorgt voor besparing.

Laat je adviseren

Wat kunnen wij voor jou als MKB’er betekenen?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *
Bericht *