Inrichting van je thuiswerkplek

Inrichting van je thuiswerkplek om thuis net zo eenvoudig te kunnen werken

Je ziet steeds vaker dat er één of meerdere dagen vanuit huis gewerkt wordt. Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is de inrichting van een thuiswerkplek essentieel. Denk hierbij aan de  toegang tot het netwerk, bestanden en een stabiele internetverbinding, met de inrichting van de thuiswerkplek gaan wij hiermee aan de slag.

Peet ICT geeft ICT betekenis wanneer je vanuit huis net zo eenvoudig kunt werken als dat je dat op kantoor doet. Wij zorgen met de inrichting van de thuiswerkplek, dat thuiswerken mogelijk wordt met de juiste apparaten, software en randapparatuur. Videobellen met je collega’s of klanten, bestanden opslaan en delen en online samen werken aan documenten, goed geregeld! Dat is thuiswerken zonder problemen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor de ideale thuiswerkplekken binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Laat je adviseren

De inrichting van je thuiswerkplek
geeft betekenis

Ontdekken wat je nodig hebt

Om goed en snel te kunnen werken heb je goede apparatuur nodig. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsapparatuur en helpen je bij het maken van de juiste keuzes.

Optimale productiviteit

Microsoft 365 en Microsoft Sharepoint zijn er om intern en extern te vergaderen, mailen, chatten, bellen, presenteren en samen te werken aan bestanden vanaf elke locatie.

Training en onderhoud

Na de installatie zorgen we voor een volledig uitleg, trainingen en support, zodat iedereen optimaal gebruik kan maken van de gekozen oplossing(en).

Wil jij ook thuis kunnen werken
met alle gemakken van kantoor?