Surveillance camera’s

Je pand of terrein beveiligen met surveillance camera’s.

Het is belangrijk om je netwerk te beveiligen, maar wat dacht je van je bedrijfspand of terrein? We adviseren je over de juiste bewakingscamera’s en zorgen voor de implementatie in het netwerk en bereikbaarheid op afstand.

Dit gaat verder dan het ophangen van een camera. De camera’s moeten los van elkaar functioneren, zo goed als mogelijk hufterproof zijn en ook het netwerk moet goed beveiligd zijn. Kortom, voor de installatie van een goede en veilige oplossing heb je een specialist nodig. Wij zijn thuis in het aanleggen en beheren van netwerken, dat maakt ons de specialist voor deze vraag.

Surveillance camera’s
geven betekenis

Selectie van de juiste camera’s

De keuze van de camera is bepalend voor de prijs. Welke beeldkwaliteit is belangrijk en hoe zit het met nachtzicht? We helpen je bij de juiste en veilige keuze van jou camera’s.

Netwerk, toegang en back-up

De camera’s plaatsen is één, maar een veilige koppeling of integratie met een bestaand of nieuw netwerk is misschien nog wel belangrijker. We zorgen voor back-ups en toegang op afstand.

Onderhouden en monitoren

Je systeem moet veilig zijn, maar ook vooral blijven. We verzorgen niet alleen dat je beveiligingssysteem functioneert, maar we zorgen er ook voor dat dit zo blijft met updates en onderhoud.

Wil jij weten wat surveillance camera’s voor jou kunnen betekenen?