Serverbeheer

Jouw server(s) blijven in topconditie door serverbeheer

Een storing of totale uitval van de server wil je hoe dan ook voorkomen! Op dat punt staat je bedrijf namelijk stil. Wij beheren je server en dat houdt in dat we de werking van je server(s) 24 uur per dag in de gaten houden.

Met monitoring op afstand worden storingen snel gesignaleerd en kunnen problemen dankzij slimme technologieën automatisch worden opgelost. Nog voordat jij er last van hebt! Als de harde schijf dreigt vol te lopen, kunnen we de opslagcapaciteit op tijd verhogen of zorgen we dat één van onze technische mensen op tijd op locatie is om een handmatige actie uit te voeren. Monitoren en overgaan tot actie, zo houden we je server(s) in topconditie! Lees er hier meer over.

Lees hieronder verder hoe dat wij jou kunnen helpen met serverbeheer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je contact opnemen? Vul dan onderaan deze pagina het formulier in.

Serverbeheer
geeft betekenis

De conditie van de apparatuur

Het begint met de conditie van de apparatuur. Hoe is de status van bestaande apparatuur of is een nieuw apparaat wenselijk of zelfs nodig.

Configuratie van de software

Door gebruik te maken van slimme software kunnen we aankomende problemen signaleren en overgaan tot de benodigde actie.

Beheersen van problemen

Zo verlagen we de kans op uitval, problemen en nevenschade enorm. Daarnaast handelen we snel op locatie of automatisch op afstand.

Wil jij weten wat serverbeheer
voor jou kan betekenen?