Levering van hardware
(apparaten)

Wij zorgen voor apparaten waar je op kunt vertrouwen

Om je bedrijf te laten draaien heb je best wat hardware nodig. Denk aan laptops, PC’s, servers, netwerkopslag, Wi-Fi, routers, access points, switches en ga zo maar door. Wanneer je kiest voor de juiste kwaliteit van de apparatuur en het juiste onderhoud kun je er weer jaren tegenaan.

Hardware uitzoeken, kopen, installeren en aan elkaar koppelen is een flinke klus, laat staan het onderhouden ervan. Wij adviseren je wat de beste keuze is voor jouw gebruik, kortom een juiste prijs kwaliteit verhouding. We zorgen voor de levering, installatie en onderhoud van hardware.

Levering van hardware betekenis

Apparaten van topkwaliteit

We werken uitsluitend met apparaten van topkwaliteit. Het kostenplaatje komt soms hoger uit, maar daar krijg je dan ook een stabiele werking, garanties en een langere gemiddelde levensduur voor terug. Zo heb jij apparaten waar je op kunt vertrouwen.

Monitoring op afstand

Om je apparaten en daarmee je bedrijf up-and-running te houden kunnen op de prestaties van je apparaten op afstand monitoren. Zo kunnen we problemen vaak signaleren en verhelpen voordat het problemen worden. Zo werk jij zonder storingen, ongestoord door!

Hulp op afstand of op locatie

Bepaalde type problemen of storingen kunnen vroegtijdig gesignaleerd worden. Ze worden dan op afstand preventief verholpen, of doordat we ze signaleren, hebben we voordat het misgaat één van onze technische mensen op locatie om problemen voor te zijn.

Wil jij ook weten wat de levering van hardware voor jou kan betekenen?