Narrowcasting

Informeren en entertainen met narrowcasting

Gebruik interactieve schermen om gasten, klanten of werknemers te informeren. De juiste informatie op het juiste moment op het scherm tonen. Dat is narrowcasting.

De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos. Het presenteren van data op grote schermen is voor veel bedrijven een interessante, eenvoudige en kosten efficiƫnt manier van informeren. Denk aan het tonen van real-time conversiepercentages op kantoor, de productiecapaciteit in de productiehal, het aantal openstaande orders via de webshop of de omzetprognoses voor komend jaar. Maar interactieve schermen bieden ook zeker meerwaarde voor het informeren van klanten en gasten. Denk aan een beeldscherm in de wachtkamer met daarop de dienstdoende artsen en de wachttijd op dat moment. Wij leveren alle benodigde apparatuur, verzorgen de installatie en het onderhoud. Narrowcasting is een innovatieve manier van informeren en entertainen en is altijd maatwerk! Wil je meer weten over narrowcasting, dat lees je hier.

ICT
geeft betekenis

Informeren en entertainen

Gebruik interactieve schermen voor het communiceren van interne processen of om de klant of gast te informeren en entertainen. Van openstaande bestellingen in de keuken van de horecazaak tot het laatste nieuws in de wachtkamer van de tandarts.

Maatwerk voor jouw organisatie

Het plaatsen en leveren van interactieve schermen is altijd maatwerk. Op basis van het doel en de locatie van de schermen geven we advies over de apparatuur. Het gaat dan niet alleen om de schermen, maar ook om de benodigde software om de informatie mee te tonen.

Levering, installatie en onderhoud

We leveren en installeren schermen die 24 uur per dag aan kunnen blijven staan en zorgen voor de benodigde software met essentiƫle updates, zodat jij op elk moment van de dag kunt communiceren wat je wilt, op alle schermen hetzelfde of per scherm een andere boodschap.

Wil jij ook interactieve schermen
die tonen wat en wanneer je dit wilt door middel van narrowcasting?