SentinelOne

Preventie tegen een cyberaanval of ransomware

Op elk moment van de dag vinden er cyberaanvallen plaats en de hoeveelheid en intensiteit van de aanvallen wordt steeds groter. Wanneer je geen preventieve maatregelen treft, is het last om te anticiperen wanneer je getroffen wordt door een cyberaanval of ransomware. Het herstellen van alle veroorzaakte wijzigingen of schade is ook moeilijk en soms zelfs onmogelijk.

Gelukkig is het niet onmogelijk om maatregelen te treffen en je apparaten te beschermen. Met de software SentinelOne maak je het cybercriminelen enorm lastig om jouw apparaten te hacken of infecteren.

SentinelOne als zelflerende oplossing

Het Endpoint Detection and Response van SentinelOne beschermt jouw apparaten op de plekken waar cybercriminelen het vaakst toeslaan; Endpoints. Met SentinelOne kunnen jij en je medewerkers een stuk veiliger werken.

De oplossing is zelflerend waardoor bedrijfsmiddelen zoals laptops, vaste werkplekken en servers beschermt tegen computervirussen, malware en ransomware aanvallen. De software analyseert het gedrag van desktops, waardoor ook nieuwe en onbekende malware wordt ontdekt.

Gratis ICT advies

SentinelOne als moderne vervanger van anti-virussoftware

Het preventie systeem is de moderne vervanger van anti-virussoftware wat realtime cyberaanvallen zoals ransomware meldt. Nog voordat een desbetreffende aanval is uitgevoerd detecteert het behavorial AI systeem een cyberaanval om vervolgens het probleem zelf op te lossen. Met de responsfunctie worden schadelijke activiteiten en wijzigingen direct verwijderd en teruggedraaid.

Sentinel One is een alles-in-één oplossing en jouw antwoord op het toenemende aantal cyberaanvallen. Zo kies jij voor maximale bescherming met een minimale inspanning.

Meer te weten komen over SentinelOne?