Monitoring van
je apparaten en processen

Monitoring is het signaleren en oplossen van problemen voordat je er iets van merkt.

Met monitoring van je apparaten en processen zorgen we ervoor dat je bedrijf niet stil komt te staan. We lossen problemen in veel gevallen op nog voordat je er last van hebt. Dit doen we veelal op afstand en wanneer we vroegtijdig kunnen signaleren is een medewerker al op locatie voordat het probleem zich laat zien.

Een harde schijf die vol is, een server die uitvalt, een account dat gehackt wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want op dat punt ligt je bedrijf stil. Met monitoring kijken we op afstand mee en zorgen we ervoor dat problemen zo snel mogelijk uit de weg worden geruimd. Niet passief, maar proactief met behulp van de laatste technieken. Zo krijgt ICT ├ęcht betekenis!

Monitoring
geeft betekenis

24/7 volgen wat er speelt

Je gebruikt apparaten en software om makkelijker, slimmer en sneller te werken en dat wil je zo houden. Met AI monitoren we of je oplossingen werken zoals het hoort.

Snel schakelen en actie ondernemen

Door de inzet van slimme software kunnen we problemen automatisch en dus op afstand verhelpen. Als alles goed gaat, merk jij niets van wat wij voor je doen.

Ingrijpen op bestaande systemen

Voor bestaande systemen zijn er koppelingen mogelijk om ook hier te monitoren en in te grijpen. Een oplossing op afstand of actie van onze technische mensen op locatie.

Wil jij ook weten wat monitoring
voor jou kan betekenen?