De Zorgtafel

Netwerk in de zorg: naadloze connectiviteit en betrouwbare wifi-dekking.

Bij de Zorgtafel beheren we het volledige netwerk, van de internetverbindingen van Delta Zakelijk tot aan de wifi-zenders en routers. We bieden uitgebreide ondersteuning voor alle dagbestedingslocaties en zorgwoningen. Met trots beheren we in totaal 8 locaties die onder onze hoede vallen. Daarnaast nemen we het volledige beheer, de monitoring en het periodiek onderhoud voor onze rekening.

Dankzij onze expertise kunnen de zorginstellingen van de Zorgtafel rekenen op een betrouwbaar en stabiel netwerk. We zorgen ervoor dat medewerkers en bewoners altijd verbonden kunnen zijn, met een naadloze internetervaring en sterke wifi-dekking in elke locatie.

Laat je adviseren

Klant aan het woord

“Wij hebben een goede ervaring met Peet ICT. Goede service, snelle levering en alles werkt in 1x goed. Goed bereikbaar en ze denken mee.”

– Walter Stet

dezorgtafel.nl

Naadloze ICT-ondersteuning

Voor de Zorgtafel vormt de complexe wereld van computernetwerken een uitdaging. Ze ervaren dit domein als een doolhof van technische terminologie en ingewikkelde procedures. Gelukkig kunnen ze altijd rekenen op de expertise van Peet ICT, die klaarstaat om hen te ondersteunen. Telkens wanneer de Zorgtafel technische problemen ervaart of vragen heeft over hun netwerkapparatuur, ontvangen ze deskundig advies en praktische oplossingen.

Dankzij de professionele begeleiding van Peet ICT voelt de Zorgtafel zich nooit verloren in de wereld van ICT. Of het nu gaat om het implementeren van een nieuw netwerk, het oplossen van netwerkproblemen of het selecteren van geschikte hardware, Peet ICT zorgt ervoor dat de Zorgtafel altijd weloverwogen keuzes maakt die aansluiten bij hun behoeften. Met de ondersteuning van Peet ICT kunnen ze zorgeloos genieten van een naadloze ervaring, met de geruststelling dat er altijd experts zijn om hen te begeleiden en te ondersteunen.

Bovendien heeft de Zorgtafel het voordeel van een toegewijde contactpersoon voor technische zaken en een andere contactpersoon voor consulting en advies, wat hun proces efficiënter maakt.

Laat je adviseren

De Zorgtafel…

Wordt actief gemonitord

De Zorgtafel wordt actief gemonitord, in geval van uitval of storingen zijn wij direct op de hoogte. Op deze manier hebben ze zelf zo min mogelijk overlast en komen we direct met een oplossing.

Betaalt een vast bedrag per maand

Peet ICT werkt met vaste bedragen voor onze beheerdiensten. Op deze manier weet je altijd van te voren wat je betaald per locatie. De Zorgtafel heeft zo geen omkijken naar de administratie.

Profiteert van 24/7 storingsdienst

De Zorgtafel kan rekenen op een 24/7 storingsdienst. Dit betekend dat ze in geval van uitval direct geholpen kunnen worden door een professionele monteur op afstand of ter plaatse.

Weten wat ICT
voor jou kan betekenen?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *