Printmanagement

Printmanagement: printen en scannen voor een vast bedrag per maand

Ongemerkt gaan er nog best wat prints doorheen, dan heb je een printoplossing nodig die werkt, altijd. We zorgen voor één of meerdere printers waarvan je vooraf precies weet wat je er voor gaat betalen. Kortom, vaste kosten!

Printmanagement is printen en scannen voor een vast bedrag per maand. Je maakt gebruik van de beste Triumph-Adler printers en je print zoveel als je wilt. Bij ons heb je een vrij printvolume en betaal je alleen voor wat je écht gebruikt. Toners sturen we automatisch op wanneer ze leeg raken, want dat zien we op afstand, en onze technische mensen zorgen periodiek voor onderhoud om zo een optimale levensduur en storingsvrije periode te garanderen.

Printmanagement geeft betekenis

Printen en scannen voor één bedrag

Wij zorgen er voor dat jij op ieder moment van de dag kunt printen voor een vast bedrag per maand. Je hoeft alleen zelf voor het papier te zorgen!

Uitlezen van de printer(s) op afstand

Doordat we de printer(s) op afstand uit kunnen lezen weten we precies wanneer jij één of meerdere toners nodig hebt. Die sturen we op tijd naar je op!

Service en onderhoud

We werken met vaste merken en daardoor zijn onze technische mensen volledig op de hoogte van de werking van de apparatuur. Zo lossen we storingen efficiënt op.

Wil jij ook printen
voor een vast bedrag per maand?