Werkplekbeheer

Optimale inrichting van werkplekken

Neemt jouw bedrijf binnenkort intrek in een nieuw kantoorpand, of wil jij de (digitale) werkplekken op je huidige kantoor opnieuw inrichten? Voor de inrichting van digitale werkplekken ben je bij Peet ICT aan het juiste adres. Wij leveren namelijk maatwerk voor iedere digitale werkplek binnen jouw kantoor én we voorzien deze digitale werkplek van periodiek onderhoud en updates.

Op basis van jouw wensen verzorgen we ook de installatie per werkplek, gericht op de werkzaamheden die hier verricht gaan worden. Omdat steeds meer mensen thuiswerken ligt onze focus op toegang, snelheid en het waarborgen van de veiligheid. Door een optimale inrichting van de werkplekken kunnen jij en je collega’s overal werken. Dit is wel zo efficiënt en dat maakt het werken ook nog eens een stuk aangenamer.

Monitoring op afstand

Wanneer de werkplekken in gebruik zijn genomen, monitoren onze ICT-professionals de prestaties van de werkplekken op afstand. Zo bieden we jou als ondernemer comfort in jouw ICT-beheer door op afstand de nieuwste software updates door te voeren. Wanneer er problemen zijn zorgen wij voor hulp op afstand én op locatie als het nodig is. Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen problemen signaleren en oplossen voordat ze een probleem worden!

Wil jij het optimale uit jouw digitale werkplekken halen? Door werkplekbeheer uit te besteden krijgt ICT ook voor jouw bedrijf betekenis!

Wil jij weten wat digitale werkplekken voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en te adviseren over wat jij écht nodig hebt!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wil jij werkplekbeheer aan Peet ICT uitbesteden?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *
Bericht *