Autobedrijf Schouwen-Duiveland

Netwerk in het buitengebied: stabiele 5G-verbinding en betrouwbare wifi-dekking.

Voor Autobedrijf Schouwen-Duiveland beheren we het volledige netwerk, van de 5G internetverbinding met twee gerichte antennes tot aan de wifi-zenders en firewall. We bieden uitgebreide ondersteuning voor het autobedrijf en de camping. Daarnaast nemen we het werkplekbeheer, de monitoring en het serverbeheer voor onze rekening.

Dankzij onze expertise kan het autobedrijf rekenen op een betrouwbaar en stabiel netwerk en dankzij de nieuwe server draaien hun interne systemen super snel.

Laat je adviseren

Klant aan het woord

“Wij zijn zeer tevreden met Peet ICT. Professioneel bedrijf, duidelijke afspraken en snelle service.”

– Anna Bil, Directie

AUTOBEDRIJF-SCHOUWEN-DUIVELAND.NL

Oplossing op maat

In het landelijke gebied waar het autobedrijf is gevestigd, bleek het verkrijgen van goed internet een uitdaging. Zowel glasvezel als ADSL waren kostbaar of leverden slechts beperkte snelheid op. Daarom hebben we besloten om over te stappen naar zakelijk 5G als oplossing.

Om de stabiliteit van het 5G-signaal te waarborgen, hebben we strategisch twee antennes geplaatst. Deze antennes zijn gericht op twee verschillende zendmasten, zodat we nog steeds signaal kunnen ontvangen, zelfs als er een storing is bij een mast.

Een ander aspect van onze upgrade was gericht op het verbeteren van de interne IT-infrastructuur. We hebben de oude mini pc die de bedrijfssoftware in de lucht hield en die geen koeling had, vervangen door een efficiëntere Microserver. Deze upgrade gaf ons de nodige rekenkracht en koeling, zonder de kosten en geluidsoverlast van een grotere server.

Bovendien hebben we de werkstations vernieuwd en de beveiliging aanzienlijk versterkt door middel van een nieuwe firewall. Deze maatregelen hebben het autobedrijf naar een hoger niveau getild en zorgen voor een efficiëntere en veiligere werkomgeving.

Autobedrijf Schouwen-Duiveland…

Profiteert van 24/7 storingsdienst

Autobedrijf Schouwen-Duiveland kan rekenen op een 24/7 storingsdienst. Dit betekend dat ze in geval van uitval direct geholpen kunnen worden door een professionele monteur op afstand of ter plaatse.

Betaalt een vast bedrag per maand

Peet ICT werkt met vaste bedragen voor onze beheerdiensten. Op deze manier weet je altijd van te voren wat je betaald per maand. Autobedrijf Schouwen-Duiveland heeft zo geen omkijken naar de administratie.

Wordt actief gemonitord

Autobedrijf Schouwen-Duiveland wordt actief gemonitord, in geval van uitval of storingen zijn wij direct op de hoogte. Op deze manier hebben ze zelf zo min mogelijk overlast en komen we direct met een oplossing.

Weten wat ICT voor jou kan betekenen?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *