Inrichting van je
ICT infrastructuur op kantoor

Met ICT infrastructuur maken apparaten en software je werkdag makkelijker

Zodra je binnenkomt verbonden zijn met Wi-Fi, vanaf elke laptop kunnen printen en op afstand kunnen vergaderen. Wij nemen de volledige inrichting van je ICT infrastructuur op het kantoor uit handen. Ook als je gaat verhuizen of nieuw gaat bouwen! Bij een verhuizing zorgen we dat de bestaande apparaten meeverhuisd worden naar de nieuwe locatie en doen wat ze moeten doen.

Bij nieuwbouw is het ontzetten belangrijk om vooraf goed na te denken over de ICT oplossingen die je nodig hebt of nodig gaat hebben in je kantoor of bedrijfspand. We leveren, installeren en onderhouden apparatuur en software en kiezen hiervoor alleen voor de beste kwaliteit. In het geval van nieuwe applicaties of apparaten regelen we ook de bijbehorende training om het maximale uit je oplossing te halen.

Lees hieronder verder wat wij precies voor jou als bedrijf kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of zou je contact met ons willen opnemen? Vul dan onderstaand contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

ICT-infrastructuur geeft ICT oplossingen
van betekenis

Van bestaande tot nieuwe omgevingen

De overname of herinrichting van een bestaande locatie of het inregelen van de ICT omgeving op een nieuwe locatie, wij zorgen voor levering en oplevering!

Vooruitblikken maakt toekomstbestendig

Wat morgen brengt weten we niet, we weten wel dat je ICT oplossingen toekomstbestendig moeten zijn. Wij zorgen voor schaalbaarheid!

Opleveren en onderhouden

De inrichting is van belang, maar onderhoud nog veel belangrijker. Met de juiste software en onderhoud is voorkomen beter dan genezen!

Wil jij de ICT omgeving op kantoor
goed geregeld zien?