Bedrijfsanalyse

De prestaties van je draadloze netwerk in kaart brengen met een bedrijfsanalyse

Een sterke, dekkende internetverbinding is tegenwoordig van essentieel belang. Niet alleen als service voor de klant, maar ook om alle processen draaiende te houden en snel te kunnen werken. Wachten is namelijk verspillen! Met de bedrijfsanalyse brengen we de werking en prestaties van je netwerk in kaart.

Aan de hand van de resultaten van de analyse kan worden geconcludeerd of het netwerk voldoende dekking biedt voor jouw situatie en of er optimalisatie mogelijk is. Heeft jouw netwerk net wat meer spierballen nodig? Dan zorgen wij daarvoor!

Bedrijfsanalyse
geeft betekenis

Visuele
presentatie

Na de bedrijfsanalyse maken we visueel hoe de dekking van je huidige draadloze netwerk is, en of er ruimte is voor verbetering.

Een krachtig draadloos netwerk

We weten of en waar het beter kan. Zo zorgen voor een oplossing die zorgt voor een draadloos netwerk dat in prestatie aansluit bij de locatie(s) en het gebruik.

Opschalen van het netwerk bij groei

Het gebruik van en de belasting op het netwerk bepalen de prestaties. Komen er meer gebruikers op het netwerk, dan schalen we de capaciteit en prestaties in het netwerk op.

Wil jij weten wat een bedrijfsanalyse
voor jou kan betekenen?