Digitale werkplekken

Inrichten en onderhouden van je digitale werkplekken

Laat de technologie voor je werken zodat jij kunt focussen op je werkzaamheden, waar je ook bent. Laat het inrichten van je digitale werkplekken aan ons over!

We werken thuis, in de trein en op kantoor. Kortom, het is belangrijk om overal toegang en beschikking te hebben over de juiste apparaten, software en server toegang op afstand. Je locatie is met een juiste inrichting van je digitale werkplekken ondergeschikt. Je wil toegang, snelheid en natuurlijk veiligheid. Wij helpen je met een optimale inrichting van je digitale werkplekken zodat jij en je collega’s overal kunnen werken, dat is wel zo efficiĆ«nt.

Digitale werkplekken
geven betekenis

Je digitale werkplek is maatwerk!

Niet alleen bedrijfsbreed, maar soms ook per werkplek. Daarom zorgen we voor een maatwerkoplossing voor je hele bedrijf tot maatwerk per werkplek, net wat je nodig hebt en wensen zijn.

Configuratie per werkplek

We leveren niet alleen de apparatuur maar we zorgen ook voor de installatie per werkplek. Zo zorgen we ervoor dat iedere werkplek maximaal wordt ingericht voor de werkzaamheden die nodig zijn.

Updates en support, waar je ook bent

We kunnen de prestaties van de werkplekken op afstand monitoren en zorgen voor de juiste updates. Wanneer er problemen zijn zorgen we voor hulp op afstand en op locatie.

Wil jij weten wat digitale werkplekken
voor jou kunnen betekenen?