Digitale werkplekken

Inrichten en onderhouden van je digitale werkplekken

Laat de technologie voor je werken zodat jij je kunt focussen op je werkzaamheden, waar dat je ook bent. Laat het inrichten van digitale werkplekken aan Peet ICT over, want wij geven ICT betekenis.

We werken thuis, in de trein en op kantoor. Kortom, het is belangrijk om overal toegang en beschikking te hebben over de juiste apparaten, software en server toegang op afstand. Je locatie is met een juiste inrichting van de werkplekken ondergeschikt. Je wilt dat toegang, snelheid en natuurlijk veiligheid gewaarborgd is. Wij helpen je met een optimale inrichting van de werkplekken zodat jij en je collega’s overal kunnen werken, dat is wel zo efficiënt. En dat maakt het werken natuurlijk ook een stuk aangenamer!

Lees hier precies wat wij voor jou kunnen betekenen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met ons op, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Digitale werkplekken
geven betekenis

Je digitale werkplek is maatwerk!

Niet alleen bedrijfsbreed, maar soms ook per werkplek. Daarom zorgen we voor een maatwerkoplossing voor je hele bedrijf tot maatwerk per werkplek, net wat je nodig hebt en wensen zijn.

Configuratie per werkplek

We leveren niet alleen de apparatuur maar we zorgen ook voor de installatie per werkplek. Zo zorgen we ervoor dat iedere werkplek maximaal wordt ingericht voor de werkzaamheden die nodig zijn.

Updates en support, waar je ook bent

We kunnen de prestaties van de werkplekken op afstand monitoren en zorgen voor de juiste updates. Wanneer er problemen zijn zorgen we voor hulp op afstand en op locatie.

Wil jij weten wat digitale werkplekken
voor jou kunnen betekenen?