Over ons

Wij geven ICT betekenis!

Sinds onze oprichting in 2013, heeft Peet ICT zich met hart en ziel ingezet voor onze klanten in Zeeland en omstreken. Als een trots Zeeuws ICT-bedrijf zijn we in de afgelopen 10 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende ICT-totaalleverancier. We zijn er voor het MKB, met een expertise in het beheren van 5 tot 150 werkplekken. Ons team, dat inmiddels bestaat uit 16 toegewijde medewerkers, is het kloppende hart van onze organisatie.

Contact opnemen

Zo krijgt ICT
echt betekenis

1

Expertise en Opleiding

Onze technische medewerkers zijn het fundament van onze kwaliteit. Dankzij voortdurende scholing door Microsoft, blijft onze kennis altijd op het hoogste niveau. Dit stelt ons in staat om niet alleen je ICT-omgevingen te beheren en te leveren, maar ook om gespecialiseerd te zijn in het leveren en installeren van randapparatuur zoals wifi, multifunctionals, core-routing, firewalls en switching.

2

Alles onder één Dak

Wat ons uniek maakt, is onze allesomvattende aanpak. Bij Peet ICT nemen we je alle zorgen uit handen. We garanderen een goed en betrouwbaar netwerk, waarbij wij als enig aanspreekpunt fungeren voor al je ICT-apparatuur. Dit betekent geen frustrerend ‘van het kastje naar de muur’ verhaal. Je krijgt een toegewijde consultant die verder kijkt dan alleen het netwerk en snel kan schakelen met eventuele subleveranciers, omdat we allemaal dezelfde (technische) taal spreken.

3

Transparantie en Duidelijkheid

Bij Peet ICT staan we voor transparantie en duidelijkheid. Dit is de basis van ons bedrijf en onze relatie met jou als klant. We geloven dat heldere communicatie en eerlijke service essentieel zijn voor een succesvolle en langdurige samenwerking.

Weten wat ICT
voor jou kan betekenen?

Ben je klaar om uw ICT-zorgen aan ons over te laten en te profiteren van onze uitgebreide expertise? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we een op maat gemaakte ICT-strategie ontwikkelen die perfect aansluit bij je bedrijf.

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *
Bericht *