Over ons

Wij geven ICT betekenis!

Bij Peet ICT doen we wat we leuk vinden, maar vooral waar we goed in zijn: het implementeren en beheren van ICT-oplossingen die doen wat ze moeten doen. Hardware, software en het benodigde onderhoud zodat jij slimmer, sneller en stabiel te werk kan gaan en kan blijven werken. Van laptops en Wi-Fi als eerste levensbehoeften tot monitoring en preventie op afstand. Zo geven wij ICT betekenis!

Vanuit het Zeeuwse Kamperland zijn we gewend om te denken in oplossingen. Oplossingen die een probleem of vraagstuk van jou oplossen en als dat lukt, dan krijgt ICT ook voor jou betekenis.

Jij blij, wij blij!

Contact opnemen

Zo krijgt ICT
echt betekenis

1

Kiezen voor oplossingen die je ├ęcht nodig hebt

Wij leveren, installeren en onderhouden de apparaten en systemen die je als organisatie ├ęcht nodig hebt. Kortom, gericht op het gebruik van nu en geschikt voor de vraag van morgen.

2

Voorkomen is beter dan genezen

We merken dat de waarde of zoals wij het noemen “betekenis” van ICT nog vaak wordt ondergewaardeerd, totdat er iets niet werkt. Daarom zorgen wij voor monitoring en preventieve acties!

3

Zo krijgt ICT een passende betekenis

Wij geloven dat iedereen een vorm van ICT nodig heeft, maar het moet je leven makkelijker maken of een probleem oplossen voordat ICT voor jou betekenis krijgt. En daar zorgen we voor.

Weten wat ICT
voor jou kan betekenen?