Netwerkbeheer MKB

Apparaten laten functioneren, sterke Wi-Fi en actuele software

Ben jij als MKB ondernemer op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van ICT? Dan ben je bij Peet ICT aan het juiste adres. Onze netwerkbeheerders kunnen alle ICT-gerelateerde vragen beantwoorden! Ze laten jouw apparaten naar wens functioneren, zorgen voor een oersterk wifi-signaal én voor actuele software. Ze grijpen ook direct in als er een fout op lijkt te gaan treden. Zo kan jij onbezorgd bezig zijn met je werkzaamheden!

Als MKB’er wil je dat alles perfect functioneert zodat alle bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Dit is precies waar onze netwerkbeheerders voor zorgen. Zij voeren dagelijks onderhoudswerkzaamheden uit en monitoren het systeem zodat we een mogelijke storing of een crash direct kunnen voorkomen óf oplossen. Verder kunnen medewerkers bij onze netwerkbeheerders terecht voor alle ICT-gerelateerde vragen. Dat is netwerkbeheer voor het MKB!

Dit is wat ik zoek!

Wij denken met je mee en nemen levering, installatie en onderhoud volledig uit handen

Naast het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden denken wij natuurlijk ook met je mee. We adviseren je over handige en kostenbesparende randapparatuur en de software die je nodig hebt. Gaan we dit daadwerkelijk implementeren? Dan nemen wij de levering, installatie en het onderhoud volledig uit handen.

We zorgen ervoor dat je netwerk op locatie toegankelijk is en als je wilt kunnen we per medewerker filteren wie op afstand wel en geen toegang krijgt tot je netwerkoplossingen.

Je hoeft geen plek vrij te houden voor onze medewerkers, na de installatie en het inrichten op locatie kunnen we de meeste werkzaamheden op afstand voor je uitvoeren. Dit doen we met de inzet van slimme software. Want voorkomen is beter dan genezen! Zo krijgt ICT ook voor jou betekenis.

Wil je meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van netwerkbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact op

Meer weten wat wij voor het MKB kunnen betekenen op het gebied van netwerkbeheer?