Microsoft 365 ZZP

E-mailen en werken, waar je ook bent.

Chat, mail, bel en vergader erop los met Microsoft 365. Niets staat je meer in de weg om op afstand efficiënt samen te werken. Wij regelen de overstap, installatie en beveiliging en alles wat er bij komt kijken.

Microsoft 365 en Microsoft Teams bieden alle functionaliteiten om overal online te mailen, vergaderen, bellen en chatten. Beheer bestanden vanuit de cloud en werk samen met je collega’s in Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Precies zoals je gewend bent, maar dan op afstand. Wij nemen de overstap naar Microsoft 365 uit handen. We zorgen voor de back-up, beveiliging van bestanden en voor trainingen zodat niets het samenwerken nog in de weg staat.

Microsoft 365 voor ZZP
geeft betekenis

De functionaliteiten die je nodig hebt

E-mail is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Je wilt dat je e-mail altijd beschikbaar en actueel is op al je apparaten, zorgen we voor!

Gebruik ook de extra’s

Chat, bel, vergader via Teams van Microsoft en werk samen met collega’s in bestanden. Thuiswerken wordt een eitje met Microsoft 365.

Ondersteuning bij vragen en problemen

Altijd bereikbaar zijn en je oplossing moet werken. Ook als jij bijvoorbeeld een nieuw apparaat hebt, helpen we je met de installatie van Microsoft Office 365.

Zorgeloos hard gaan met Microsoft 365 voor ZZP

Als ZZP bedrijf de laatste stap maken door te vernieuwen of innoveren op het gebied van ICT? Wij bieden oplossingen om zorgeloos extra hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse software-updates door zodat deze actueel en veilig blijven.

Wil jij weten wat Microsoft Office 365
voor jou kan betekenen?