ICT betekenis geven in Zundert

ICT Zundert

Vanuit het Zeeuwse Kamperland en Goes is Peet ICT ook actief in Zundert met het implementeren en beheren van ICT-oplossingen. Peet ICT biedt op ICT-gebied verschillende oplossingen aan, gericht op de zakelijke klant. Wij implementeren en beheren ICT-oplossingen in Zundert en omgeving die doen wat ze moeten doen. Voor hardware, software en het benodigde onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor ieder bedrijf in Zundert kan Peet ICT iets betekenen met het beheren en implementeren van ICT-oplossingen. Starters helpen en adviseren we met het leggen van de ‘ICT-basis’. Denk hierbij aan een sterke internetverbinding, een vast print- en scanbedrag per maand en apparaten die werken én blijven werken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zorgeloos met Microsoft 365 kunt werken. Altijd en overal.

Laat je adviseren

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen

Bedrijfsprocessen verder optimaliseren en vereenvoudigen? Ook op dit vlak geven wij ICT betekenis. Dit doen we door oplossingen te implementeren die jou als bedrijf in Zundert verder helpen. Thuiswerken op afstand is hier een voorbeeld van maar ook het 24/7 monitoren van apparaten en processen.

Door het automatisch signaleren van storingen en vervolgens proactief in te grijpen, hoef je je geen zorgen te maken dat bedrijfsprocessen gevaar lopen. Peet ICT zorgt ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. In veel gevallen zonder dat je er zelf iets van merkt.

Laat je adviseren

Zorgeloos hard gaan

Als bedrijf in Zundert de laatste stap maken door te vernieuwen of innoveren op het gebied van ICT? Wij bieden oplossingen om zorgeloos extra hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken in Zundert wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse software-updates door zodat deze actueel en veilig blijven.

Weten wat ICT voor jou kan betekenen in Zundert?