ICT Zeeland

Wij geven ICT betekenis

Vanuit onze vestigingen in Kamperland en Goes geven wij ICT betekenis in heel Zeeland. Die betekenis is voor iedereen anders, en daarom helpen we onze zakelijke klanten in de hele regio met alles rondom ICT. Wij implementeren en beheren ICT-oplossingen die doen wat ze moeten doen. Voor hardware, software en het benodigde onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij helpen ondernemers in iedere fase van hun bedrijf. Zo helpen we startende ondernemers bijvoorbeeld met het leggen van een sterke ‘ICT-basis’ waar ze op kunnen bouwen. Andere bedrijven helpen we om steeds slimmer en efficiënter gebruik te maken van apparaten en software. Peet geeft ICT betekenis, in elke fase van je bedrijf!

Laat je adviseren

Een sterke basis

Als startende ondernemer heb je behoefte aan een sterke basis waar je op kunt bouwen. Een stabiele en snelle internetverbinding is natuurlijk een eerste levensbehoefte. Daarnaast zorgen we voor de hardware die je nodig hebt, plus bijvoorbeeld software zoals Microsoft 365 om altijd en overal te kunnen werken. Wil je ook kunnen printen en scannen? Dat regelen we, voor een vast bedrag per maand kun je printen en scannen naar behoefte. Alles wat je nodig hebt voor een vliegende start!

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen met ICT in Zeeland

Maak jij al langere tijd gebruik van de mogelijkheden met ICT, maar denk je dat het beter kan? Ook op dit vlak geven wij ICT betekenis. Samen optimaliseren en vereenvoudigen we de bedrijfsprocessen. Dit doen we door oplossingen te implementeren die jou als Zeeuws bedrijf verder helpen. Thuiswerken op afstand is hier een voorbeeld van maar ook het 24/7 monitoren van apparaten en processen. Doordat we storingen automatisch signaleren en proactief ingrijpen, hoef je je geen zorgen te maken dat bedrijfsprocessen gevaar lopen. Wij zorgen ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost, in veel gevallen voordat je er zelf iets van merkt. Dit doen wij op een adequate manier middels de laatste technieken.

Gratis ICT advies

Zorgeloos werken met ICT in Zeeland

Als bedrijf de laatste stap maken door te vernieuwen of innoveren? Wij bieden oplossingen om zorgeloos extra hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken in Zeeland wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse updates door bij software waardoor dit actueel en veilig blijft.

Voor iedere ondernemer in Zeeland kunnen wij ICT betekenis geven. Van beginners tot en met de grootste bedrijven die onze provincie kent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wil je weten welke Zeeuwse bedrijven jou al voor gingen? Klik dan hier.

Weten wat ICT voor jou
kan betekenen
in Zeeland?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *
Bericht *