ICT Zeeland

Wij geven ICT betekenis

Vanuit het Zeeuwse Kamperland geeft Peet ICT, ICT in Zeeland betekenis. Wij bieden verschillende diensten aan, gericht op de zakelijke klant. Wij implementeren en beheren ICT-oplossingen die doen wat ze moeten doen. Voor hardware, software en het benodigde onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor ieder bedrijf in Zeeland kan Peet ICT iets betekenen met het beheren en implementeren van ICT-oplossingen. Starters helpen en adviseren we met het leggen van de ‘ICT-basis’. Denk hierbij aan een sterke internetverbinding, een vast print- en scanbedrag per maand, apparaten die werken én blijven werken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je zorgeloos met Microsoft 365 kunt werken. Altijd en overal.

Laat je adviseren

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen met ICT in Zeeland

Bedrijfsprocessen verder optimaliseren en vereenvoudigen? Ook op dit vlak geven wij ICT betekenis. Dit doen we door oplossingen te implementeren die jou als Zeeuws bedrijf verder helpen. Thuiswerken op afstand is hier een voorbeeld van maar ook het 24/7 monitoren van apparaten en processen.
Doordat we storingen automatisch signaleren en proactief ingrijpen, hoef je je geen zorgen te maken dat bedrijfsprocessen gevaar lopen. Wij zorgen ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost, in veel gevallen voordat je er zelf iets van merkt. Dit doen wij op een adequate manier middels de laatste technieken.

Gratis ICT advies

Zorgeloos werken met ICT in Zeeland

Als bedrijf de laatste stap maken door te vernieuwen of innoveren? Wij bieden oplossingen om zorgeloos extra hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken in Zeeland wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse updates door bij software waardoor dit actueel en veilig blijft.

Voor iedere ondernemer in Zeeland kunnen wij ICT betekenis geven. Van beginners tot en met de grootste bedrijven die onze provincie kent. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wil je weten welke Zeeuwse bedrijven jou al voor gingen? Klik dan hier.

Weten wat ICT voor jou kan betekenen in Zeeland?