ICT betekenis
geven in Goes

Zo doen wij dat

Peet ICT is er voor alle zaken rondom hardware en software in Goes. Van netwerkbeheer tot het leveren en onderhouden van de beste hardware voor jouw gebruik. Wij zorgen ervoor dat het doet wat het moet doen. Met onze vestigingen in Goes en Kamperland zijn we altijd dichtbij. Online én offline.

Onze specialisten kunnen jouw bedrijf in Goes helpen met een goede basis of om zaken te optimaliseren. Zo helpen we startende ondernemers met de ‘ICT-basis’. Denk aan een sterke internetverbinding, printen en scannen voor een vast bedrag per maand en apparaten die werken én blijven werken. De absolute levensbehoefte om goed te kunnen werken! Daarnaast zorgen we ervoor dat je altijd en overal zorgeloos met Microsoft 365 kunt werken.

Laat je adviseren

Toe aan de volgende stap?

Wil je de bedrijfsprocessen verder optimaliseren? Ook op dit vlak geven wij ICT betekenis. Dit doen we door oplossingen te implementeren die jou als Goes’ bedrijf verder helpen. Thuiswerken op afstand is hier een voorbeeld van, maar ook het 24/7 monitoren van apparaten en processen.

Door het automatisch signaleren van storingen en vervolgens proactief in te grijpen, hoef je je geen zorgen te maken dat bedrijfsprocessen gevaar lopen. Peet ICT zorgt ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. In veel gevallen zonder dat je er zelf iets van merkt.

Gratis ICT advies

Zorgeloos hard gaan

Door te vernieuwen of te innoveren kun je de laatste stap maken op het gebied van ICT. Wij bieden oplossingen om zorgeloos extra hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software, zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken in Goes wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse software-updates door zodat deze actueel en veilig blijven.

Weten wat ICT voor jou kan betekenen in Goes?