ICT Advies MKB

ICT advies op maat voor MKB’ers

Wij geven ICT betekenis door jou te adviseren waar jij een verbeterslag kunt slaan op ICT-gebied. Zeg nou zelf, wie zegt er nee tegen efficiënter werken, kosten besparen, zekerheid en garantie over de werking van je apparaten en software? Door jou een waardevol ICT advies te geven bespaar je kosten, voer je efficiënter werkzaamheden uit en ben je beter beschermd tegen cybercrime!

Met onze ICT-scan analyseren wij jouw systemen en apparaten. Zo kunnen wij jou een gedegen ICT advies geven over optimalisatie van jouw systemen, apparaten of bepaalde werkprocessen. Het efficiënter uitvoeren van werkzaamheden werkt zowel tijd- als kostenbesparend, welke ondernemer wil dat nou niet?

Advies om cybercrime te voorkomen

Steeds vaker lukt het hackers om bij (grote) bedrijven belangrijke data te hacken. In veel gevallen hadden deze bedrijven de beveiliging niet op orde en geen preventieve acties om een vorm van cybercrime te voorkomen. Met het ICT advies van Peet ICT wordt ook de beveiliging doorgelicht. Denk hierbij aan anti-virussoftware, het opstellen van preventie- en herstel strategieën en wij voeren ‘Security Awareness trainingen’ uit om jouw personeel bewust te maken van de problemen en gevaren die cybercrime met zich meebrengen.

Gratis ICT advies

ICT advies op maat voor jouw MKB onderneming

Doordat een ICT vraagstuk afhankelijk is van de branche waarin je actief bent én de fase waarin je bedrijf verkeert, is ieder vraagstuk anders. Wij geven geen standaard antwoord op een ICT vraagstuk, maar kijken naar wat je nodigt hebt, wat je situatie is of wordt! Wij geven ICT betekenis door jou ICT advies voor het MKB op maat te geven.

We komen graag bij je langs om kennis te maken en je precies te vertellen waar jij een slag kunt slaan op ICT-gebied. Vul hieronder het formulier in en één van onze medewerkers neemt contact met je op.

Wil jij ICT advies op maat voor jouw onderneming?