Microsoft Teams voor bedrijven

Online samenwerken in één systeem

Wanneer een bedrijf groeit ontstaat er de behoefte om te kunnen communiceren, plannen en digitaal vergaderen. Microsoft Teams is één van de bekendste software-oplossing voor bedrijven om efficiënt samen te werken. Thuis, op kantoor of zelfs op ‘workation’.

Wij helpen onze zakelijke klanten bij het inrichten en onderhouden van Microsoft Teams, en helpen bij de overstap naar Teams wanneer dat nodig is. Daarnaast verzorgen we en training voor iedereen die ermee gaat werken.

Contact opnemen

Altijd en overal samenwerken met Microsoft Teams

De Coronapandemie zorgde voor een grote behoefte aan betrouwbare systemen om thuis te kunnen werken. Veel bedrijven gingen online vergaderen via Zoom, chatten via Slack en bestanden delen via Google Drive. Allemaal goede oplossingen, maar niet centraal geregeld. Microsoft biedt een alternatief waarbij dat wél kan. Veel bedrijven stapten over naar Microsoft Teams om altijd en overal goed samen te kunnen werken.

De belangrijkste functionaliteiten van Microsoft Teams:

  • Chatten met je teamleden
  • (Beeld)bellen met collega’s
  • Meetings organiseren en opnemen
  • Zien wie offline, online en bezet is
  • De functionaliteiten kun je ook op mobiel gebruiken

Microsoft Office 365 biedt nog veel meer mogelijkheden en laat die goed met elkaar samenwerken. Denk aan Microsoft SharePoint, Outlook en Planner. Dat betekent dat er nog veel meer mogelijk is, waaronder:

  • Bestanden en foto’s centraal opslaan en met elkaar delen
  • Samenwerken in gedeelde documenten in Word, Excel en PowerPoint
  • Taken inplannen en toewijzen aan de juiste collega’s

Microsoft Teams laten inrichten

De overstap van (verschillende soorten) software naar Microsoft Teams is best een klus, en zelfs als je nog geen gebruik maakt van dergelijke software vraagt het veel tijd en energie om het in te richten en om iedereen zo ver te krijgen dat hij of zij ermee gaat werken. Om dit vlekkeloos te laten verlopen kun je het aan ons overlaten.

Als erkend Microsoft partner kunnen we Microsoft Teams niet alleen voordelig aanbieden en inrichten, we beschikken ook over alle kennis om jou te ontzorgen. Na het inrichten van Microsoft Teams stopt het natuurlijk niet. We zorgen voor de benodigde ondersteuning bij vragen en problemen, beginnend met een training voor iedereen die ermee gaat werken. Zo geven we ICT betekenis!

Wil jij aan de slag met Microsoft Teams binnen jouw bedrijf?