Microsoft 365

E-mailen en werken, waar je ook bent.

Chat, mail, bel en vergader erop los met Microsoft 365. Niets staat je meer in de weg om op afstand efficiënt samen te werken. Wij regelen de overstap, installatie en beveiliging en alles wat er bij komt kijken.

Microsoft 365 en Microsoft Teams bieden alle functionaliteiten om overal online te mailen, vergaderen, bellen en chatten. Beheer bestanden vanuit de cloud en werk samen met je collega’s in Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Precies zoals je gewend bent, maar dan op afstand. Wij nemen de overstap naar Microsoft 365 uit handen. We zorgen voor de back-up, beveiliging van bestanden en voor trainingen zodat niets het samenwerken nog in de weg staat.

Microsoft 365
geeft betekenis

De functionaliteiten die je nodig hebt

E-mail is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Je wilt dat je e-mail altijd beschikbaar en actueel is op al je apparaten, zorgen we voor!

Gebruik ook de extra’s

Chat, bel, vergader via Teams van Microsoft en werk samen met collega’s in bestanden. Thuiswerken wordt een eitje met Microsoft 365.

Ondersteuning bij vragen en problemen

Altijd bereikbaar zijn en je oplossing moet werken. Ook als jij bijvoorbeeld een nieuw apparaat hebt, helpen we je met de installatie van Microsoft 365.

Wil jij weten wat Microsoft 365
voor jou kan betekenen?