Digitaal vergaderen

Op afstand vergaderen zonder irritante haperingen of vertraging

Teamoverleg, productpresentatie, sollicitatiegesprek of een vrijmibo op afstand. Met digitaal vergaderen zie en spreek je elkaar op afstand alsof je in dezelfde ruimte zit.

Werk je op afstand van elkaar, dan kom je met een digitaal overleg soms verder dan met een telefoongesprek. Beeld maakt de situatie persoonlijker én makkelijker om met meerdere mensen tegelijkertijd te veranderen. De software van Microsoft 365 biedt alle functionaliteiten om te vergaderen met collega’s en klanten. Wij zorgen voor de oplossing die past bij jou manier van werken. Samen regelen we de overstap naar Office 365 en training voor iedereen die ermee gaat werken.

Wil je meer informatie over de inrichting, overstap of de apparaten, of heb een andere vraag met betrekking tot digitaal vergaderen? Neem dan middels onderstaand contactformulier contact met ons op, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Digitaal vergaderen
geeft betekenis

Afgestemd op je situatie

Vergaderen met twee of met twintig personen, het maakt een verschil bij de keuze van de oplossing die bij je past. Met onze ervaring in deze branche adviseren we je bij de juiste oplossing.

Uitbreiding van je (rand)apparatuur

Naast de juiste software moeten ook je apparaten en randapparatuur geschikt zijn om te vergaderen. Wij adviseren en zorgen er voor dat je in huis haalt wat nodig is. Zo geven wij ICT betekenis.

Hoe start je met digitaal vergaderen

Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Wij verzorgen de inrichting, overstap en de juiste apparaten zodat jij en je team zorgeloos kunnen vergaderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Wil jij ook digitaal vergaderen
zonder zorgen?