Apparaten

Apparaten die werken én blijven werken

PC’s, laptops en servers zijn voorbeelden van apparaten die je nodig hebt om je werk te kunnen doen. Het onderhoud ervan wordt vaak uitgesteld of zelfs vergeten, totdat er problemen zijn en dan kan het zomaar zijn dat je niet verder kunt met je werk! Om problemen te voorkomen is het verstandig om je apparatuur periodiek te voorzien van onderhoud, zo blijf jij aan de slag!

Naast het leveren en installeren van je apparaten zorgen we ook voor het onderhoud ervan. Door te monitoren wat er gebeurd kunnen we op afstand zien of er updates nodig zijn of dat we jou bijvoorbeeld moeten vragen om de computer of server even te herstarten. Zo voorkomen we problemen, of lossen we problemen op voordat je er iets van merkt!

Apparaten
geven betekenis

We kiezen voor kwaliteit

We kiezen de apparaten met de juiste prijs kwaliteitverhouding. Zo zorgen we dat jij de apparatuur krijgt die past bij je gebruik en kwaliteit waar wij achter staan en garantie op kunnen geven.

Levering en installatie

De installaties van de apparatuur nemen we je volledig uit handen en wanneer je zelf beschikt over ICT mensen geven we de ondersteuning die nodig is om de apparatuur werken te krijgen.

Monitoring en support

We zorgen dat apparatuur blijft draaien of voorzien je ICT team van support. We monitoren je apparaten en we grijpen op afstand, of op locatie, in voordat dat problemen zich voordoen.

Wil jij weten wat onze apparaten
voor jou kunnen betekenen?