Internetverbinding

Altijd verbonden, met een sterke en dekkende internetverbinding

We vinden het zo normaal dat we er niet eens meer bij stilstaan. Totdat er even geen verbinding is, dan ontstaat bij iedereen om je heen blinde paniek! Herken je dat?

Wi-Fi mogen we vandaag de dag een levensbehoefte te noemen. Klanten verwachten Wi-Fi in de zaak en voor talloze bedrijfsprocessen heb je internetverbinding nodig. Je netwerk moet in orde zijn en altijd functioneren. Dat vraagt om de juiste inrichting, onderhoud en schaalbaarheid wanneer je organisatie gaandeweg meer nodig blijkt te hebben. We verzorgen de apparatuur die je nodig hebt inclusief installatie en onderhoud. Wil jij ook een sterk Wi-Fi netwerk laten aanleggen? Neem dan contact op.

Laat je adviseren

Altijd verbonden zijn
geeft betekenis

Meting op locatie en advies

Je Wi-Fi signaal kan worden beïnvloed door materialen in en om je pand. Om zeker te zijn van een goede dekking voeren we een meting uit en adviseren we de juiste hoeveelheid apparatuur.

Je netwerk in topconditie

Op basis van die meting kun je een optimalisatieslag maken in je bestaande netwerk of een nieuw netwerk aanleggen. We voorzien je van de apparatuur, software en installatie die nodig is.

Support en optimalisatie

Naarmate het netwerk meer belast wordt, kan het zijn dat je meer apparatuur nodig hebt om te zorgen dat je de gewenste snelheid blijft behalen. Heb je hulp nodig? Daar zijn we voor!

Wil jij weten wat een sterke internetverbinding
voor jou kan betekenen?