Zakelijke ICT oplossingen

Van sterke Wi-Fi verbinding tot het 24/7 monitoren van je systemen

Peet ICT ondersteunt bedrijven in Zuidwest-Nederland met het implementeren en beheren van zakelijke ICT-oplossingen. We zorgen voor ICT-oplossingen die doen wat ze moeten doen. Voor systeembeheer, netwerkbeheer, hardware, software en het benodigde onderhoud ervan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor ieder MKB bedrijf kan Peet ICT iets betekenen met het beheren en implementeren van ICT-oplossingen. Startende ondernemers helpen en adviseren we met het leggen van de ‘ICT-basis’. Apparaten die werken én blijven werken zijn essentieel, net zoals een sterke internetverbinding. Aanvullend kun je printen voor een vast bedrag per maand en zorgeloos werken met Microsoft 365. Altijd en overal.

Ik wil advies

Bedrijfsprocessen vereenvoudigen

Bedrijfsprocessen verder optimaliseren en vereenvoudigen? Ook op dit vlak geven wij ICT betekenis. Dit doen we door oplossingen te implementeren die jou als MKB’er verder helpen. Thuiswerken op afstand is hier een voorbeeld van maar ook het 24/7 monitoren van apparaten en processen. Door het automatisch signaleren van storingen en vervolgens proactief in te grijpen, hoef je je geen zorgen te maken dat bedrijfsprocessen gevaar lopen. Peet ICT zorgt ervoor dat problemen zo snel mogelijk worden opgelost. In veel gevallen zonder dat je er zelf iets van merkt.

Laat je adviseren

Zorgeloos hard gaan met zakelijke ICT oplossingen

Als bedrijf de laatste stap maken door te vernieuwen en te innoveren? Wij bieden de ICT-oplossingen die je nodig hebt om zorgeloos hard te gaan. Want wanneer je (bijna) compleet afhankelijk bent van je systeem en software zijn de diensten die wij aanbieden écht waardevol.

Werken wanneer je maar wilt? Door netwerkbeheer uit te besteden voor een vast bedrag per maand, monitoren wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week het netwerk. Zo zorgen we ervoor dat alle apparaten en softwareoplossingen bruikbaar en met elkaar verbonden zijn. Bijkomend voordeel is dat dit zorgt voor een efficiënte manier van werken en het besparen van onnodige kosten. Verder voeren we wekelijkse software-updates door zodat deze actueel en veilig blijven.

Weten hoe onze zakelijke ICT-oplossingen jouw bedrijf vooruit kunnen helpen?