Werkplekbeheer Rotterdam

Installatie van je werkplek op maat

Het (her)inrichten van digitale werkplekken in een kantoorpand neemt een hoop tijd en moeite in beslag. Zeker wanneer je voor iedere werknemer een werkplek op maat wil realiseren. Peet ICT levert maatwerk door niet alleen bedrijfsbreed, maar soms ook per werkplek tot een maatwerkoplossing te komen. Werkplekken worden ingericht op basis van de werkzaamheden die er verricht gaan worden. Met een optimale inrichting kunnen jij en je collega’s overal werken, wel zo efficiënt en dit maakt het werken een stuk flexibeler. Dat is werkplekbeheer in Rotterdam!

Het inrichten van een werkplek bestaat niet alleen uit het leveren van apparatuur, maar ook uit de installatie per werkplek. Zo zorgen we voor een maximale inrichting per werkplek waarbij toegang, snelheid en het waarborgen van veiligheid voorop staan. Naast het kantoor, werken we op steeds meer andere plekken. Daarom het belangrijk om overal toegang en beschikking over de juiste apparaten en software te hebben.

Neem vrijblijvend contact op

Periodiek onderhoud en updates in Rotterdam

Naast het inrichten van digitale werkplekken voeren we ook periodiek onderhoud en updates uit. Onze ICT-professionals monitoren op afstand de prestaties van de werkplekken. Met het uitvoeren van de nieuwste updates kun je blijven vertrouwen op de toegang, snelheid en veiligheid. Bij problemen zorgen we voor hulp op afstand, of op locatie wanneer dit nodig is. Met monitoring signaleren én lossen we in veel gevallen problemen op, voordat iemand er iets van merkt. Zo haal jij alles uit je digitale werkplekken en geven wij werkplekbeheer in Rotterdam betekenis!

Ik wil me laten adviseren

Weten wat werkplekbeheer in Rotterdam voor jou kan betekenen?

Onze ICT-professionals zorgen voor werkplekken op maat en monitoren continue de werkplekken, zonder dat je er zelf iets van merkt. Zo blijven apparaten en software perfect functioneren. Ook wanneer je thuis of onderweg werkt. Wil je weten wat werkplekbeheer voor jou kan betekenen of meer weten over werkplekbeheer in Rotterdam? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of neem contact met ons op.

Weten wat werkplekbeheer voor jou kan betekenen?