Wat is systeembeheer?

Door systeembeheer kun je ondernemen zonder zorgen

ICT is onmisbaar om je business elke dag efficiĆ«nt te kunnen runnen. Daar hoeven we je vast niet van te overtuigen! De kans is groot dat jij al gebruikmaakt van Wi-Fi, servers, computers en laptops, een telefoniesysteem en misschien zelfs beveiligingscamera’s, kassasystemen en hele productielijnen die verbonden zijn met het netwerk.

Deze apparaten en software leveren veel op, totdat er sprake is van een storing, beveiligingsproblemen of andere vervelende situaties waar jij zelf niet zo snel een oplossing op weet. Het gevolg: je bedrijf komt stil te liggen.

Wat is systeembeheer?

Systeembeheer draait om het onderhouden van apparaten en software. Dat doen we door reguliere updates, dit is heel belangrijk om beveiligingsproblemen te voorkomen. Daarnaast hoort monitoring van de systemen ook bij systeembeheer. Monitoring kan dankzij de nieuwste software gewoon op afstand. Storingen of andere problemen worden hierdoor snel gesignaleerd en kunnen vaak automatisch worden opgelost, nog voordat jij er last van hebt.

Zorg voor vakkundig systeembeheer zodat je business kan blijven draaien! Daar kunnen wij bij helpen.

Ik wil advies

Zorgeloos werken door systeembeheer

Problemen voorkomen

De ICT-oplossingen die bij jou op je locatie(s) draaien, voorzien we op afstand van de nodige updates. Geeft onze software aan dat er problemen zijn of mogelijk kunnen ontstaan? Dan kunnen we die vroegtijdig oplossen.

Ondersteuning op maat

Wanneer je eigen systeembeheerder(s) in dienst hebt, fungeren wij als uitbreiding of verlening van je team. Zo geven we de ondersteuning op de momenten dat het nodig is.

Kosten besparen

Als je systemen goed worden onderhouden en gemonitord, werk je veiliger, heb je minder ”downtime” en bespaar je onnodige kosten. Slim systeembeheer zorgt voor besparing.

Wil jij weten wat systeembeheer voor jouw bedrijf kan betekenen?

Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Voornaam *
Achternaam *
Bericht *