Wat is netwerkbeheer?

Onbezorgd werken met alle apparaten en systemen in het netwerk

De kans is groot dat veel essentiĆ«le processen binnen je bedrijf verlopen via het netwerk. Servers, computers of laptops, printers, kassa’s en telefonen zijn een paar voorbeelden. Als ondernemer wil je dat alles perfect functioneert zodat alle bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Dit is precies waar onze netwerkbeheerders voor zorgen.

Wat is netwerkbeheer?

Netwerkbeheer zorgt ervoor dat de apparaten en systemen goed blijven functioneren en met elkaar kunnen verbinden. Netwerkbeheerders houden zich bezig met het monitoren van de systemen en zorgen voor updates, een goede beveiliging en een sterk netwerk en Wi-Fi signaal. Ze grijpen ook direct in als er een fout op lijkt te gaan treden. Zo kan jij onbezorgd bezig zijn met je werkzaamheden. Peet geeft ICT betekenis!

Ik wil advies

Wij denken met je mee en nemen levering, installatie en onderhoud volledig uit handen

Onze netwerkbeheerders kunnen helpen bij het installeren en onderhouden van netwerken en alle apparaten die in dat netwerk functioneren. Wanneer jij toe bent aan een verbeterslag binnen je huidige netwerk, dan denken we daar graag over mee. Dat betekent dat netwerkbeheer wordt afgestemd op jouw wensen en behoeften, van levering van apparatuur tot dagelijkse monitoring.

Je hoeft geen plek vrij te houden voor onze medewerkers, na de installatie en het inrichten op locatie kunnen we de meeste werkzaamheden op afstand voor je uitvoeren. Dit doen we met de inzet van slimme software. Want voorkomen is beter dan genezen! Zo krijgt ICT ook voor jou betekenis.

Wil je meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van netwerkbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ICT-professionals staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Neem vrijblijvend contact op

Wil jij weten wat netwerkbeheer? voor jou kan betekenen?