Printmanagement Rotterdam

Dé printoplossing die altijd werkt

Ben jij op zoek naar een printoplossing waar je betaalt voor wat je écht verbruikt? Dan ben je bij Peet ICT aan het juiste adres. Wij voorzien in printmanagement voor bedrijven in Rotterdam en omstreken. Daarbij beschik je over een vrij printvolume en betaal je alleen voor de gemaakte kosten. Dit is een printoplossing die altijd werkt én waar je zeker weet dat je alleen betaald voor wat je gebruikt.

Wij werken met Triumph-Adler printers die wij bij jou op locatie komen installeren. Met deze printers kun je printen en scannen. Daarnaast beschikken deze printers over verzend-, fax- en USB-functies waardoor deze printers ideaal zijn om bedrijfsbreed in te zetten! Er is een geschikte printer voor iedere organisatie.

Ik wil advies

Handige functies

De Triumph-Adler printers bevatten een aantal functies waar je met één druk op de knop al toegang tot krijgt. Zo kun je direct beginnen met scannen en een proefafdruk op een enkel A4 laten maken. Hierdoor kan je de inhoud en afwerking controleren voordat je het gewenste aantal gaat uitprinten. Verder zijn de Triumph-Adler printers kosten- en energiebesparend doordat ze zijn uitgerust met een functie die automatisch de slaap- of spaarstand inschakelt.

Doordat wij de Triumph-Adler printers op afstand kunnen uitlezen, weten we precies wanneer je behoefte hebt aan één of meerdere nieuwe toner(s). Deze sturen we op tijd naar je op. Onze technische mensen komen ook periodiek bij je langs om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Hierdoor kunnen wij jou een optimale levensduur en een storingsvrije periode garanderen bij het gebruik van de Triumph-Adler printers.

Wil jij ook alleen betalen voor het printvolume dat je verbruikt? Door printmanagement in Rotterdam uit te besteden krijgt ICT ook voor jouw bedrijf betekenis! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij ook printers die werken en alleen betalen voor wat je echt verbruikt?