Storingen voorkomen

Storingen voorkomen door automatisch signaleren en ingrijpen

We houden je apparaten en processen automatisch in de gaten en zo zorgen we ervoor dat je bedrijf niet stil komt te staan, kortom we signaleren mogelijke problemen en we voorkomen ze door  preventief te handelen. Dit doen we zoveel mogelijk op afstand en het liefst automatisch met onze slimme software. Doordat we vroegtijdig weten dat er iets mis kan gaan, is een medewerker al op locatie voordat een probleem zich laat zien.

Je harde schijf die vol is, de server valt uit, of een account wordt gehackt. Je moet er niet aan denken, want dan ligt je bedrijf stil. Met monitoring kijken we op afstand mee en zorgen we ervoor dat problemen zo snel mogelijk uit de weg worden geruimd.

Storingen voorkomen
geeft betekenis

Slim gebruik van software

Met de laatste nieuwe software controleren we continue de digitale hartslag van je apparaten en software. Zodra er iets mis dreigt te gaan, krijgen wij melding en gaan we over tot actie.

Voorkomen is tijd besparen

Doordat we vroegtijdig weten van een probleem kunnen we direct overgaan tot actie. Een update uitvoeren op afstand of één van onze medewerkers voorkomt het probleem op locatie.

Vaste kosten per maand

Heb je er wel eens over nagedacht wat het je kost als je een dag niet kunt werken? In de meeste gevallen voorkomen we dit en we monitoren voor vaste kosten per maand, lekker duidelijk!

Wil jij ook storingen voorkomen door automatisch signaleren en ingrijpen?