Problemen signaleren en preventief handelen

Monitoring van je apparaten en processen

Met monitoring van je apparaten en processen zorgen we ervoor dat je bedrijf niet stil komt te staan, kortom problemen signaleren en preventief handelen. Zo lossen we problemen in veel gevallen op nog voordat je er last van hebt. Dit doen we veelal op afstand en wanneer we vroegtijdig kunnen signaleren is een medewerker al op locatie voordat het probleem zich laat zien.

Een harde schijf die vol is, een server die uitvalt, een account dat gehackt wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen, want op dat punt ligt je bedrijf stil. Met monitoring kijken we op afstand mee en zorgen we ervoor dat problemen zo snel mogelijk uit de weg worden geruimd. Niet passief, maar proactief met behulp van de laatste technieken. Zo krijgt ICT ├ęcht betekenis!

Preventies handelen
geeft betekenis

Problemen voorkomen 24/7

Je apparaten en software helpen je om makkelijker, slimmer en sneller te werken en dat wil je zo houden. Door monitoring kunnen we problemen signaleren en preventief handelen.

Signaleren en actie ondernemen

Met onze slimme software kunnen we problemen signaleren en automatisch, en dus op afstand, verhelpen. Hierdoor merk jij niets van wat wij voor je doen en werk je rustig door.

Ingrijpen op al je systemen

Voor je bestaande systemen maken we koppelingen om ook hier te monitoren en in te grijpen. Een oplossing op afstand of actie van onze technische mensen op locatie.

Wil jij ook problemen voorkomen met monitoring op afstand?