Antivirussoftware

Houd dreigingen buiten de deur met antivirussoftware

Houd virussen buiten de deur en bescherm je bedrijfsvoering. We adviseren je over de beveiligingsmaatregelen voor alle apparaten die in verbinding staan met het internet of een ander netwerk.

Met antivirussoftware en firewalls worden dreigingen gesignaleerd en opgelost. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen, de installatie, onderhoud en monitoring op afstand. Is een vraagstuk niet op afstand op te lossen? Dan komen onze technische mensen natuurlijk bij je op locatie.

Antivirussoftware
geeft betekenis

Veilig werken door goede beveiliging

We weten wat de risico’s en benodigde beveiligingsmaatregelen voor je netwerk en apparaten zijn. Analyseren, adviseren en de juiste oplossing implementeren en onderhouden.

24/7 monitoring op afstand

Met de nieuwste technologie├źn kunnen we de werking en de status van de antivirussoftware op afstand monitoren. Eventuele dreigingen worden gesignaleerd en er wordt actie ondernomen.

Signaleren en overgaan tot actie

Soms is er handmatige actie van jou, ons of van ons allebei nodig. Door eventuele bedreigingen vroegtijdig te signaleren voorkomen we grote(re) problemen en kunnen we direct de nodige actie(s) ondernemen.

Wil jij weten wat antivirussoftware
voor jouw kan betekenen?