Antivirussoftware

Houd dreigingen buiten de deur met antivirussoftware

Virussen moet je buiten de deur houden om je bedrijfsvoering te beschermen. Neem daarom beveiligingsmaatregelen voor alle apparaten die in verbinding staan met het internet of een ander netwerk. Heb je hierbij hulp nodig? Peet ICT geeft ICT betekenis met antivirussoftware.

Met antivirussoftware en firewalls worden dreigingen gesignaleerd en opgelost. Wij zorgen voor de juiste veiligheidsmaatregelen, de installatie, onderhoud en monitoring op afstand. Is een vraagstuk niet op afstand op te lossen? Dan komen onze technische mensen natuurlijk bij je op locatie om het probleem op te lossen.

Lees hieronder verder welke werkzaamheden Peet ICT precies uitvoert. Heb je nog vragen, of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen. Heb je direct hulp nodig? Bel dan naar het nummer: 0113 853 695.

Antivirussoftware
geeft betekenis

Veilig werken door goede beveiliging

We weten wat de risico’s en benodigde beveiligingsmaatregelen voor je netwerk en apparaten zijn. Analyseren, adviseren en de juiste oplossing implementeren en onderhouden. Zo geven wij antivirussoftware betekenis.

24/7 monitoring op afstand

Met de nieuwste technologie├źn kunnen we de werking en de status van de antivirussoftware op afstand monitoren. Eventuele dreigingen worden gesignaleerd en er wordt direct actie ondernomen om het probleem te verhelpen.

Signaleren en overgaan tot actie

Soms is er handmatige actie van jou, ons of van ons allebei nodig. Door eventuele bedreigingen vroegtijdig te signaleren voorkomen we grote(re) problemen en kunnen we direct de nodige actie(s) ondernemen. Het is ook mogelijk dat onze mensen bij jou op locatie komen om het probleem te verhelpen.

Wil jij weten wat antivirussoftware
voor jouw kan betekenen?