Narrowcasting wachtkamer

Narrowcasting als informatievoorziening in de wachtkamer

Steeds vaker zie je in de wachtkamer bij de tandarts of dokter een televisie-scherm waarop informatie wordt getoond. Dit is narrowcasting, de tegenhanger van broadcasting. Wachten is voor niemand leuk maar narrowcasting in de wachtkamer van een praktijk verzacht de wachttijd én manier van informeren.

Narrowcasting in wachtkamers is multifunctioneel en wordt op steeds meer plekken toegepast. Je kunt communiceren op de manier zoals je het zelf voor ogen hebt, het is namelijk heel laagdrempelig, het verzacht de wachttijd en zorgt voor een ontspannen sfeer. Of het nu gaat om gewijzigde openingstijden, een overzicht van dienstdoende artsen, nieuwsberichten of nieuwe medewerkers die zich voor willen stellen.

Veel bedrijven en organisaties gebruiken deze manier van communiceren als marketinginstrument. Door relevante informatie te tonen probeer je de bezoeker te informeren, het is natuurlijk ook mogelijk om het voor commerciële doeleinden in te zetten door diensten/producten te communiceren óf andere bedrijven ‘zendtijd’ te geven. Daarnaast werk narrowcasting voor veel gebruikers kostenbesparend, denk bijvoorbeeld aan het printgebruik.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat narrowcasting bij jou in de wachtkamer kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op

Maatwerk, levering, installatie en onderhoud van narrowcasting

Heb je behoefte aan maatwerk wat betreft narrowcasting binnen bijvoorbeeld jouw praktijk? Peet ICT geeft je advies over de apparatuur en software op basis van het doel en de locatie van de schermen. Narrowcasting bestaat namelijk uit een viertal onderdelen; beeldscherm(en), computer, besturingssysteem en presentatie(s).

Naast het leveren van maatwerk behoren ook levering, installatie en onderhoud tot onze werkzaamheden. Zo plaatsen en leveren we de schermen die 24 uur per dag aan staan. Is er behoefte op verschillende schermen andere informatie te communiceren? Dit is geen enkel probleem.

Ook op de langere termijn ondersteunt Peet ICT. Zo zorgen we voor essentiële updates wanneer dit nodig is. Zo kun je op ieder moment de boodschap communiceren die jij voor ogen hebt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je nog vragen over de mogelijkheden van narrowcasting? Laat je direct adviseren of neem contact met ons op!

Laat je adviseren

Meer te weten komen over narrowcasting voor jouw wachtkamer?