Narrowcasting Nederland

Gericht communiceren middels narrowcasting

Is het je ook opgevallen dat de afgelopen 10 jaar de informatie middels interactieve schermen aanzienlijk is toegenomen? Dit is narrowcasting, de tegenhanger van broadcasting. Het grote verschil is dat je middels narrowcasting tegen een specifieke doelgroep kunt communiceren via een interactief scherm.

Narrowcasting is multifunctioneel en wordt op steeds meer plekken toegepast. Je kunt communiceren op de manier zoals je zelf voor ogen hebt. Of dat het nu gaat om data, het weerbericht of het allerlaatste nieuws. Veel ondernemers gebruiken deze manier van communiceren als marketinginstrument. Ze proberen met het tonen van relevante informatie het koopgedrag van mensen te beïnvloeden. Je kunt het ook voor commerciële doeleinden inzetten, op deze manier informeer je gasten, klanten of collega’s. Naast de efficiënte manier van communiceren werkt het voor veel gebruikers ook nog eens kostenbesparend. Een mooi voorbeeld van implementatie van narrowcasting bij Hotel Amadore in Kamperduinen vind je hier.

Entertainen is middels narrowcasting ook mogelijk. Zo zijn er tal van bedrijven en organisaties die haar gasten, publiek of klanten entertainen middels een digitale quiz op een groot interactief scherm. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Maatwerk, levering, installatie en onderhoud van narrowcasting in Nederland

Behoefte aan maatwerk voor jouw bedrijf in Nederland met betrekking tot narrowcasting? Peet ICT geeft je advies over de apparatuur en software op basis van het doel en de locatie van de schermen. Narrowcasting bestaat namelijk uit een viertal onderdelen; beeldscherm(en), computer, besturingssysteem en presentatie(s).

Naast het leveren van maatwerk behoren ook levering, installatie en onderhoud tot onze werkzaamheden. Zo plaatsen en leveren we de schermen die 24 uur per dag aan staan. Is er behoefte op verschillende schermen andere informatie te communiceren? Dat is narrowcasting voor bedrijven in heel Nederland!

Ook op de langere termijn ondersteunt Peet ICT. Zo zorgen we voor essentiële updates wanneer dit nodig is. Zo kun je op ieder moment de boodschap communiceren die jij voor ogen hebt.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, of heb je nog vragen over de mogelijkheden van narrowcasting? Laat je direct adviseren of neem contact met ons op!

Laat je adviseren

Wil jij ook interactieve schermen
die tonen wat en wanneer je wilt?