ICT-infrastructuur

Een overzichtelijke ICT-omgeving binnen jouw organisatie

Heb jij in je huidige bedrijfspand een sterk WiFi signaal of kan hier nog wel een verbeterslag gemaakt worden? Of ga je binnenkort verhuizen naar een ander bedrijfspand waar de WiFi niet goed is of nog helemaal aangelegd moet worden? Dan ben je bij Peet ICT aan het juiste adres! Wij zorgen voor een oersterk WiFi-signaal, apparaten die altijd werken en we zorgen ervoor dat jouw medewerkers thuis net zo efficiënt kunnen werken als op kantoor.

Onze focus ligt op het creëren van een overzichtelijke en goed werkende ICT-omgeving binnen jouw organisatie. Dagelijks zullen onze ICT-professionals jouw online omgeving monitoren, voorzien van updates en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren zonder dat je er iets van merkt. De werkzaamheden zijn namelijk op afstand uit te voeren. Mocht het zo zijn dat er apparaten (preventief) vervangen moeten, zullen we dit vanzelfsprekend op locatie doen.

Levering, installatie en onderhoud van apparatuur

Onze ICT-professionals adviseren je over de keuze voor en het gebruik van de juiste apparatuur. Wij nemen de levering, installatie en onderhoud van de apparatuur voor onze rekening. Zo kan jij je volledig focussen op je dagelijkse werkzaamheden, zonder last te hebben van uitval of storingen in je infrastructuur.

Kies je voor nieuwe software of nieuwe producten waar je medewerkers nog geen ervaring mee hebben? Dan zorgen wij voor een passende training bij je op locatie, om te zorgen dat ze daarna precies de kennis hebben die ze daarvoor nodig hebben!

Met de juiste software, onderhoud en monitoring zorgen we voor preventief ingrijpen als het nodig is en want voorkomen is beter dan genezen! Zo krijgt ICT ook voor jouw organisatie betekenis.

Wil je meer weten over onze werkzaamheden en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Laat je adviseren

Wil jij ook een goed werkende ICT-infrastructuur binnen jouw organisatie?