Peet geeft ICT betekenis

ICT-oplossingen kosten veel geld, het is duur! We horen het regelmatig en we begrijpen het ook hoor, maar wij kunnen het ook uitleggen. Wanneer je ICT-oplossingen aan laat sluiten op je bedrijfsvoering, levert het je zekerheid, gemak en tijdwinst op. Het draait niet alleen om de laatste regel. Het gaat erom dat je ook weet wat het je oplevert of mogelijk maakt en dat rekenen we graag met je door. 

Die manier van werken leidde ook tot onze positionering. We zijn wat dieper gaan kijken naar “wat we eigenlijk doen”. We leveren apparaten en software en daar weten we alles van, maar wat willen we bereiken voor een ondernemer?

We hebben er nooit zo bij stil gestaan, want je hebt ICT in veel gevallen gewoon nodig dus wij vinden het de normaalste zaak van de wereld, maar je moet er wel de juiste betekenis aan kunnen en willen geven. Ons credo “Peet geeft ICT betekenis” is dus niet uit de lucht komen vallen.

Voor ons is het belangrijk dat we bij jou als ondernemer ICT-oplossingen kunnen aandragen die van betekenis zijn, voor jou en je bedrijf, en dus doorwerken in je processen en resultaat. Denk aan de mogelijkheid om op afstand te werken. De stabiliteit van je netwerk te garanderen en geautomatiseerd updates uit te voeren, waardoor je snelheid en veiligheid gewaarborgd worden én jij gewoon door kunt werken, altijd!

Hoe je ICT toepast, voor je laat werken en betekenis geeft is afhankelijk van je wensen en je type bedrijf. Een advies van betekenis, dat is waar we mee beginnen en dat doen we helemaal gratis.

Wil jij weten wat ICT voor jou kan betekenen? 

Gratis ICT advies

Hierop reageren of heb je een vraag over dit artikel?