Marten’s jaar bij Peet ICT: Groei, Uitdagingen en Onvergetelijke Ervaringen

Marten Gelok is een 18-jarige ICT-beheerder in opleiding aan Curio. Bijna een jaar geleden trad hij toe tot het team van Peet ICT als onderdeel van een BBL-traject. We hebben Marten gevraagd naar zijn ervaringen en dit is wat hij te zeggen had:

“Mijn periode bij Peet ICT heeft me inderdaad enorm gevormd, zowel professioneel als persoonlijk. Bij Peet ICT werk ik aan veel verschillende en afwisselende problemen, oftewel tickets, Peet ICT heeft me continu uitgedaagd en gemotiveerd. Door de diversiteit van de uitdagingen waarmee ik word geconfronteerd en de begeleiding die ik krijg, kan ik zowel technisch als klantgericht groeien.”

Op de vraag naar een specifiek moment waar hij echt het verschil kon maken, vertelde Marten:

“Absoluut! Een keer kreeg ik een ticket over serverproblemen bij een grote klant. Dankzij mijn training en intuïtie kon ik snel de ernst van de situatie inschatten en het probleem snel escaleren naar een senior collega. Die snelle actie heeft mogelijk catastrofale gevolgen voor de klant voorkomen.”

Toen we informeerden naar zijn collega’s bij Peet ICT, zei hij:

“Ons team is essentieel bij Peet ICT. Dat wordt versterkt door onvergetelijke teamuitjes. Een recent hoogtepunt was een weekend in Antwerpen, waar we als team hebben gekart en de stad verkend op elektrische steps.”

Over zijn toekomst bij Peet ICT:

“Dit jaar is enorm snel gegaan. Mijn ambitie is om over vijf jaar de overstap te maken naar de tweede lijn, zodat ik me kan verdiepen in wat diepere technische problemen. Ik ben er  van overtuigd dat Peet ICT de ideale plek is om deze droom na te jagen.”

Werken bij Peet ICT betekend voor Marten

1

Flexibele werktijden

Peet ICT hecht veel waarde aan een goede balans tussen werk en privé, hierdoor kan Marten zijn studie combineren met zijn werkzaamheden.

2

Ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Peet ICT krijgt Marten de kans om zich te ontwikkelen middels professionele certificeringen en opleidingsbudgetten, ook doet hij mee met de kennisdelingsavonden.

3

Apparatuur van de zaak

Alle teamleden bij Peet ICT werken met goede apparatuur van betrouwbare merken, denk hierbij aan laptops van HP en gereedschap van iFixIt.


Ben je geïnspireerd door de reis van Marten en wil je ook deel uitmaken van het Peet ICT-team? Ontdek de kansen die op je wachten.

Bekijk onze vacatures