Goede voornemens: een veilig begin!

Goede voornemens als gezonder eten, afvallen, minder drinken en aardiger zijn, we kennen ze natuurlijk allemaal! Eén van de voornemens die hier wat ons betreft mist is het nemen van maatregelen tegen ransomware. Om de juiste maatregelen te nemen, bieden wij je één platform voor preventie, detectie, respons en opsporing van ransomware voor je laptop, vaste werkplekken en servers!

SentinelOne

De bedreigingen van ransomware worden steeds geavanceerder en je leest er steeds meer over in het nieuws. Het is daarom belangrijker dan ooit om je IT-omgeving en apparaten goed te beschermen. De software die wij hier onder andere voor inzetten heet SentinelOne. De software is zelflerend en analyseert het gedrag van je apparaten, waardoor ook de nieuwste en meeste onbekende malware kunnen worden ontdekt.

Een aantal voordelen
– Bescherming tegen aanvallen
– Mogelijkheid terug te gaan naar de situatie voor de aanval
– Minimale belasting van je systeem
– Prijstechnisch interessant

Wil je meer weten over de werking van deze software?
Kijk dan onderstaande video. Wil jij er in 2022 alles aan doen om geen slachtoffer van ransomware te worden? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel met één van onze slimmeriken via 0113 853 695.

Hierop reageren of heb je een vraag over dit artikel?