Scannen, Printen en Document Oplossingen

Misschien staat u er niet iedere dag bij stil, maar drukwerk is ook in een digitale wereld vaak een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Van documenten die u over 10 jaar nog steeds goed moet kunnen lezen tot kleurafdrukken voor het presenteren van uw bedrijf.

Een goede multifunctionele printer is dus ook in een paperless office een vereiste om alleen al goed en snel te kunnen scannen

Icon

Na de overname van een grote partij in Zeeland op gebied van document solutions hebben wij van Peet ICT besloten ons zelf te verdiepen in de wereld van document solutions. In eerste instantie zijn we van de ene in de andere verbazing gevallen: Het niet transparante karakter van de branche heeft veel klanten een veel te duur contract bezorgd, om niet te zwijgen van de criminele wurgcontracten die we tegen zijn gekomen. Het was al snel duidelijk voor ons om als betrouwbaar Zeeuws ICT bedrijf dat hier kansen lagen voor de Zeeuwse bedrijven en uiteraard ook voor ons.

Triumph-Adler

We zijn op zoek gegaan naar een betrouwbare leverancier en hebben die gevonden in TA Triumph-Adler. Met 123 jaar ervaring zijn zij al ruim 10 jaar marktleider in Duitsland en dat komt mede door 100% flexibiliteit en een puur denken van uit de klant-strategie. Het gevolg:

  • Transparantie
  • Kwaliteit
  • Goede prijzen
  • Goede en duidelijke voorwaarden.

 

Tevens heeft TA veel ervaring in het automatiseren van document gerelateerde processen. Denk hierbij aan het automatisch organiseren van gescande documenten. Dit bespaart u al snel heel veel tijd en dus kosten.

Zorgeloos

Peet ICT is de leverancier van verschillende merken printers en multifunctionals. Waarom? Wij houden van transparantie en duidelijkheid. Eerlijke prijzen en heldere afspraken. Samen met onze hoofdleverancier Triumph-Adler zijn wij ook voor printers en multifunctionals uw partner voor een betrouwbaar en snel platform waar u geen omkijken naar heeft.

Eigen service

Peet ICT werkt met eigen service engineers. Onze 7 medewerkers worden doorlopend door TA Triumph-Adler getraind. Bovendien hebben we alle mogelijke onderdelenstandaard op voorraad. Het idee hierin is dat service altijd dichtbij is en altijd direct voorhanden.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en vraag naar onze specialisten

U gaat nu verder naar de helpdesk ticket service