Het verhaal achter Peet ICT

Peet ICT is dé betrouwbare partner voor het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van uw ICT-netwerk. Wij leveren overwegend A-merken zodat u altijd kunt rekenen op degelijk materiaal. Dit kan een notebook of computer zijn, maar wij leveren ook servers en netwerkcomponenten.

Wij hebben een eigen reparatieafdeling voor het repareren van computersystemen. Voor een reparatie of onderhoud kunt u dan ook altijd bij ons terecht.

Ons personeel is gecertificeerd en kent de fijne kneepjes van het vak, zij helpen u bij het vinden van de juiste oplossing bij IT gerelateerde problemen.

Kwaliteitsdoelstelling
Om deze doelstellingen te realiseren hebben wij een eigen kwaliteitssysteem ontwikkeld. Bij binnenkomst van een nieuwe aanvraag of probleemstelling wordt deze als nieuwe melding in ons callsysteem opgenomen. Zo wordt elke aanvraag met de juiste aandacht behandeld en verwerkt totdat de melding is afgerond.

Korte lijnen
We streven ernaar om een melding direct bij de juiste persoon neer te leggen, deze is het gehele traject verantwoordelijk voor uw aanvraag, zo hebt u altijd een vast aanspreekpunt en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van de call.

Klantgegevens
Wij houden ons aan een strikt protocol m.b.t. klantgegevens, zo mogen alleen vaste medewerkers die hiervoor een verklaring hebben getekend data van de klant overzetten en beheren.

Gemaakte kopieën van bestanden worden maximaal 2 maanden door ons bewaard. Defecte harde schijven en andere opslagmedia wordt door ons persoonlijk vernietigd of onbruikbaar gemaakt.

Geschiedenis
Peet ICT is opgericht in 2012 en helpt vele bedrijven in en buiten Zeeland bij de optimalisatie van de IT omgeving.

Achtergrond
Wij als de oprichters van Peet ICT komen uit het bedrijfsleven en zijn werkzaam geweest bij toonaangevensde bedrijven uit de financiele sector. Met deze achtergrond denken wij ons goed te kunnen verplaatsen in situaties die zich kunnen voordoen in de IT omgeving zoals bij u als zakelijke klant.

Het begeleiden van bedrijven bij de opzet van een nieuwe IT structuur, het beheren van een bestaand netwerk, het adviseren bij en het uitrollen van een implementatie voeren wij elke keer weer met veel plezier en enthousiasme uit te voeren.

Ervaring
Al doende leert men, en al dat geleerde zetten wij nu in om uw bedrijf van de nodige IT faciliteiten te voorzien. Natuurlijk kan dat alles niet zonder de nodige papierhandel maar wij zijn ervan overtuigd geraakt dat de praktijk de beste leermeester is.


Algemene voorwaarden

Download onze voorwaarden hier.


U gaat nu verder naar de helpdesk ticket service