IT%2BManaged%2BPrinting

IT Managed Printing

 
 

Scannen, Printen & Document Oplossingen

 

Scannen en printen blijven belangrijke onderdelen van vele bedrijfsprocessen. Met de juiste oplossing en advies vertegenwoordigen die kosten tussen 5-15% van de omzet, terwijl deze kosten bij 90% van de bedrijven vaak hoger liggen. Dit kan komen door verkeerd advies, verouderde apparatuur of een gebrek aan controle. Vaak is het niet eens bekend of deze kosten te hoog zijn en of deze kosten omlaag kunnen.

Hoe is dat bij uw bedrijf geregeld?

 

Managed printing bij Peet ICT

Peet ICT biedt een alles-in-één zakelijke printoplossing voor de kleinere bedrijven maar ook voor de organisaties met 500+ werknemers, IT Managed Printing. Hiermee worden, voor een vast bedrag per maand, de print- en scanbehoeften van uw organisatie voorzien. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bundel inclusief printer, verbruiksmaterialen en on-site service tijdens de gehele contractsduur. Het abonnement stelt u eenvoudig zelf samen met het advies van één van onze specialisten.

Wij werken samen met Triumph-Adler, een betrouwbare leverancier met 123 jaar ervaring. Doordat de marktbenadering van Triumph-Adler even transparant is als de marktbenadering van Peet ICT zorgt deze samenwerking voor dubbele service met één vast aanspreekpunt.

Peet ICT werkt met eigen service engineers. Onze medewerkers worden doorlopend door Triumph-Adler getraind. Bovendien hebben we alle mogelijke onderdelen standaard op voorraad. Daardoor is service altijd dichtbij en kunt er van op aan dat uw printoplossing u ondersteund in uw dagelijkse taken. Zonder concessies.

 
 

Een greep uit onze printertypes

 

Triumph-Adler Color 2507ci

Triumph-Adler Color 3207ci

Triumph-Adler Color 4007ci

Triumph-Adler 350ci

Triumph-Adler 356ci

Triumph-Adler Color P2655w MFP

Triumph-Adler Color P-C3062i MFP

 
 

Advies op maat?

Wij brengen de mogelijkheden graag in kaart. Vaak kan dit geheel kosteloos en vrijblijvend.
Bel 0113 - 853 695 of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 
 
 
 

Overige producten

 

IT Managed Servers

IT Managed Devices