shutterstock_661113826.jpg

IT Managed Beheer

 
 

Systeembeheer wordt door veel bedrijven gezien als sluitstuk op de begroting. Problemen worden vaak pas opgemerkt als het te laat is, bijvoorbeeld wanneer de harddisk van de server overvol is, het netwerk acuut stopt of een virus zich tussen uw belangrijke documenten heeft genesteld. Uw bedrijfsnetwerk en systemen vragen om beheer, onderhoud en monitoring. Naarmate uw bedrijf groeit, wordt het steeds lastiger om dat zelf te blijven doen. De oplossing? IT Managed Beheer!

 

Extern systeembeheer door Peet ICT

Peet ICT is de betrouwbare partner voor het aanleggen, onderhouden en uitbreiden van uw ICT-netwerk. Op afstand monitoren wij uw netwerk aan de hand van ons controlesysteem. Op die manier kunnen wij adequaat anticiperen op storingen of andere problemen. Dat zorgt ervoor dat u kunt doen waar u goed in bent zonder concessies.

Vaak zijn de kosten moeilijk in te schatten voor bedrijven die zich niet dagelijks bezighouden met het IT beheer. Door onze ervaring en kunde zijn wij in staat om voor u een duidelijk, overzichtelijk en transparant plan op te stellen. Hierbij weet u wat u maandelijks kwijt bent aan het zorgeloos gebruik van uw IT omgeving. Welkom bij Peet ICT IT Managed Beheer.

 
 
 

Hulp nodig bij uw systeembeheer?

Wij brengen de mogelijkheden graag in kaart. Vaak kan dit geheel kosteloos en vrijblijvend.
Bel 0113 - 853 695 of laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

 
 
 
 

Overige diensten

 

Advies

Projectbegeleiding

Monitoring

Hardware